Услуги

Къртене бетон: това е най-трудната услуга  в къртачният бранш. Големината на техника и количеството персонал зависят изцяло от нуждите на нашите клиенти. Един добър професионалист може да разкърти от 1 до 2 кубика бетон на ден в зависимост от поддатливостта на бетона да се отделят по-големи парчетата. Тук идва разликата от това дали се извършва къртене на плоча или къртене на шайба.

Къртене на тухли: услугата е много по-лека за изпълнение в сравнение с къртенето на бетон. Това е една често търсена услуга, сравнително по-лека за извършване и съотвенветно по-евтина.

Къртене на всякакъв вид замазки и мозайки: извършва се по-леки машини за тази дейност, защото обикновено това е услуга вътре в дома.

Събаряне на сгради, къщи, пристойки и т.н: обикновено са необходими големи багери и камиони или мини багери, контейнери и 2 тонни камиони, както и ръчен труд. След направен оглед от наш служител предлагаме на клиента най-лесния, бърз и евтин начин за работа съобразен конкретно за неговия обект.

Чистене на тавани, мазета, дворове: всеки иска да се отърве от насъбрания неусетно с времето битов или строителен отпадък в дома си. За този цел ние разполагаме със специален мини камион, подходящ да минава и през тесните подземни гаражи и дворове и е перфектното решение за централните части на градовете. Времетраенето, за което  ще приключим  зависи от количеството отпадъци, като нашата цел е да бъдем максимално бързи. Винаги спазваме уговореният срок.

Демонтаж на всякакъв вид метални конструкции: освен демонтаж ние ще извозим всички метални части до пункт  вторични суровини и вие да си вземете парите от тях.