за уголемяване на пениса - как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена
Потенциалност

 за уголемяване на пениса – как да го използвам? къде да го купя, аптека, цена

Около местните средства за уголемяване на пениса колебае хало тъкани на митове и заблуди. Всичко изглежда просто: достатъчно е да намажете на деня и нощта добавка и да се насладите на растежа

.

Но, не. Освен това, важно е да закупите на оригинала и стриктно следвайте инструкциите.

Какво е

Кремът е предназначен за безболезнено постоянен уголемяване на пениса. Тя се основава на научни изследвания

върху храненето на африканците е известно, че най-големият фалос в света. Продуктът събра силна растителна комплекс, засягащи корпуси каверноса. Средства за действия на местно ниво изисква редовно външно приложение към

пениса. Храненето на тъканите предизвиква силен растеж

Черно недвижими Размер съответства на разпоредбите на сертифицирането. – пазете се от фалшиви с нулеви динамика на съдържанието на action.to ↑

форма на издаване и външен вид –

Добавката се синтезира под формата на меки лекарствени форми.

Кремът е формулиран за локално външно приложение. Предлага се в тръби от пластмаса, с обем 50 мл, опаковани в картонени кутии. Приложено употреба описва действията и характеристики.

Съдържанието на тръбата е умерено дебели, гелоподобна маса, без цвят и мирис забележим. Тя се състои от само четири активни съставки от растителен произход.

Гелът –

Добавката е изградена на основата на растението. Тя включва естествени съставки, които се отглеждат в екологично чисти райони на Южна Америка и Африка.

Таблица 1. Преглед на компонентите

вещество

Основни компоненти

Използване на растеж

Плодове aguaje

Аминокиселините

витамини А, С

Минерали

Олеинова киселина

растителни ензими

Той действа на кавернозните тела, стимулира производството на сложни протеини, подхранва и подхранва кожата

СИЛНИ Срок за Кола

Етеричните масла

витамини А, Е,

Биофлавоноидите

Магнезиев

Сапонини

Регенерира тъкан и възстановява пълната клетъчното дишане, вътреклетъчния метаболизъм

Lagenariya

амино киселини (лизин, триптофан, orgigin)

Цинк

Мастни киселини

витамини Е, С и

P>

Засилено клетъчен растеж, ремонт на повредени тъкани

джинджифил е > СИЛНИ Мастни киселини

стероли

Алкалоиди

Warms, осигурява циркулация на пълна кръв, тонове

Как крем

Всеки компонент осигурява своя фармакологичен ефект.

работи на всички тъкани на пениса:

 1. съдова комплекс – подобрява кръвообращението, разширяване капилярна, съдова мрежа. Пропуски, кухини пещеристите тела станете супер правомощия на голяма изпомпване на кръв. Колкото по-висока кръвта предоставят по-добри увеличения размер.
 2. Tissue насищане на хранителни вещества – растително аминокиселини работят върху растежа на ендотелни гладкомускулни клетки. Протеини съединения правят клетката се дели, разширяване на пениса в широчина, дължина.
 3. Повишеното производство на собствените колаген еластин влакна -.

  Структурната основа на растежа, повърхността на кожата

 4. OL> Добавката има кумулативен ефект. Първите визуални резултати се постигат при втората седмица на курса.

  СИЛНИ Таблица 2. перспективи растеж

Инструкции за употреба,

За да започнат серия от хигиенни процедури. Вземете душ, да гледате с чисти ръце. Подсушете пениса с кърпа – продуктът се прилага върху суха кожа. Влажност, частици от вода, за да се намали концентрацията на активни вещества.

Каква е следващата стъпка:

 • прилага капка крем по цялата дължина на цевта. Най-добре е да се работи при максимална ерекция, за покриване на максималната повърхност;
 • сигурен движение масаж, се прилагат по цялата кожа;
 • продължи масаж докато напълно се абсорбира, но не по-малко от 10 минути;
 • скоростта на приложение – веднъж на ден. Продължителност на курса -. 4 седмици

Има няколко допълнителни техники, които спомагат за подобряване на растежа.

Как да гел макс:

 1. практика Jelq: съдово техника два пъти ще

  увеличаваме ефективността. Хванете цевта на ОК дръжката. Въздейства на ринга, се премести в главата. Повторете втора ръка и така 25-40 комплекти. Задръжте постоянен натиск, но без болка. Ако е необходимо, се добавя нова порция на крема;

 2. Старт топли компреси преди и след прилагане. Преди да кандидатствате е необходимо мокър компрес – напоена с топла вода кърпа се наслагва върху пениса в продължение на 10-15 минути. След поглъщане – сух (кърпа нагрява в сушилнята или на радиатора). Това просто действие ще повиши абсорбцията на вещества;
 3. ли приложение – инсталиране на слой от крем пластмасова обвивка за 10-15 минути. Такова kunshtyukov напълно ще се отвори порите и кожата ще вземат всички необходими вещества.
 4. OL>
  купи

  Най-неотложния проблем е да се купи фалшив добавка. Биберони не съдържат правилните активните съставки и демонстрират динамика увеличава нула. След изпробване на мъжете да напуснат отрицателна обратна връзка. За да получите оригинала, моля посетете уеб сайта на производителя. Купете истински, ще се чувствате пълната сила на формула растежа на растенията.

  Преглед на мъжете и лекари

  Продуктът е успяла да натрупа богат опит в практическото им приложение сред купувачите и представители на медицинската общност. Оцени гела, на базата на реални отзиви.

  P>

  Сергей, 19 години, Архангелск

  отиде на 4 седмици, след като започва да намазка гела. Направи всичко, привлече упражнения (не всеки път), никога не пропускаше ден и следва точно курса. Като цяло, масаж прекарват около 20 минути. В началото беше 14.5 см в ерекция, сега 17.8. Вижда се, че пениса става по-голяма по обем. Изглежда по-масивна. Има и друг плюс – сексът става много по-дълго, като през цялото време на члена се държи като камък, дори и тя забеляза

  .

  Борис, на 35 години, Санкт Петербург

  Опитах много различни парчета, не можеше да пробие растежа на обиколка. Плюс това през цялото време бях отвали след завършване на курса. това е напълно различна история. Всеки ден се занимава два пъти, е привлечен да се затопли, Jelqing. Пенисът става толкова трудно, колкото камък. В ерекция не е натиснат. В резултат на отличното растеж. 4 седмици спечелили почти 5см

  Владимир Иванович, уролог, клиника Medistar

  предложи използването на гела заедно с ръчни упражнения.

  Traction – силна платформа за прогресивен растеж в обиколка, дължина. Само не се отдадете на заблуди, работи добавки и без ОМТ е на път. Просто допълнителното натоварване умножава ефекта. Сигурен съм, че това ще бъде от полза за хората, чиито размер на пениса е много по-ниски в сравнение със средните данни.

  Maxim Леонидович, андролог, клиника Renovacio

  е първият – Онлайн добавка за безболезнено увеличение на фалоса при мъжете от всички възрастови групи. Инструментът отдавна е включена в урологичната практика и е била използвана в продължение на няколко години. Съставът показва висока активност, скорост на започване на действие.

  Допустимо дългосрочно прилагане, съотношението на съотношението полза-риск работи в полза на пациента. Способността да се увеличи обемът на каверноса корпуси е клинично proved.Book на официалния сайт

  Онлайн поръчка на обществена страница е безопасен и надежден начин за закупуване. Изберете този път и никога няма да попаднете на фалшиви. Това е ресурс с утвърдена репутация, доказана с най-добрата ръка. Гъвкави начини на плащане, доставка.

  Противопоказания

  Продуктът се използва на фона на прогресивни кожно-венерически заболявания и травми на елемент на кожата. Употребата е забранена по силата на 18-годишна възраст, ако кремът предизвиква локална алергична реакция. Когато отрицателна реакция, спрете процеса, да вземе антихистамин.

  Внимавайте да не купуват фалшив! Оригиналният крем е истински лов. Само в случай, че ред в магазина чрез официалния сайт.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...