крак Fungolock спортист - негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Здраве

крак Fungolock спортист – негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Fungolock – инструмент, използван за борба с гъбички краката и ноктите. Въз основа на познанието на шаманите от Сибир. Лекарството позволява не само да се справят с гъбична инфекция, но и да се предотврати появата на усложнения. Те включват поражението на имунната система, костния мозък, устната кухина, лимфните възли, черния дроб.

Лечението трябва да започне, ако промените цвета или формата на нокътната плочка, има неприятна миризма и прекомерно изпотяване. Ефективно премахва симптоми като болка, парене и лющене на кожата, образуване на гнойни рани на краката.

Какво е Fungolock?

P>

Това е интегриран продукт, състоящ се от

дневен и нощен крем за пръскане. Позволява да се отърве от гъбички само с едно третиране. Работи в няколко области:

  • развива имунитет към гъбични патогени;
  • възстановява засегнатата тъкан;
  • нормализира потните жлези;
  • лекува пукнатини в краката;
  • елиминира неприятна миризма.

Флуоресцентно спрей цели да премахне вредните бактерии, има регенеративен ефект върху тъкан. Нощни формула овлажнява и подхранва кожата, премахва неприятните симптоми след първото приложение.

предимства пред други средства

За разлика от много други медицински изделия сложни работи нежно, но ефективно. Той има анти-алергични свойства, има силен природен състав. Докато Fungolock безопасен за здравето, няма странични ефекти, не се отразява на черния дроб и други органи. Предимството е способността да се унищожи всички видове гъбички.

Състав на гъбичката до ноктите на ръцете и краката Fungolock

Комплексът съдържа:

  • екстракт бобър мускус – инхибира растеж на гъбички, унищожава клетките;
  • ментово масло охлажда кожата и дава приятен аромат, има антисептично действие;
  • жълтениче – за сметка на гликозиди и етерични масла, които активно потиска гъбички, има положителен ефект върху имунната система;
  • mumie-Asil – влияе на потните жлези, дезинфекцира, омекотява кожата;
  • витамин Е – елиминира пилинг, ускорява процеса на регенерация на тъкани млади

.

Как да се използва лекарството Fungolock?

Вие трябва първо да извършват хигиенни процедури, добре е да изтрие краката си. Крака и пръстите се обработват ежедневно спрей. Той трябва да

се обърне на няколко секунди, за да се накисва в. В силно поражение, процедурата се повтаря няколко пъти през целия ден.

През нощта използвайте крема за целия крак. Той се абсорбира бързо, така че няма да оставят петна по бельо. Процедурата трябва да се повтаря два пъти на ден с минимален курс с продължителност 14 дни.

сертификати

качество на противогъбично

За производството на лекарството създаде специална линия, която отговаря на стандартите на ЕС. Fungolock са европейските сертификати за качество, което е било издадено след лабораторни и клинични изследвания. Последното показва, че в 100% от случаите, отстраняване на пукнатини, пелена обрив, и 98% от гъбични микрофлора са напълно унищожени.

Къде да купя Fungolock противогъбично средство за гъбички

на ноктите и краката?

Certified продукт се продава само в онлайн магазини. Това се дължи на ограничения брой освободени комплекси. Аптеки в производителите не предоставят средства за възможно увеличение на цената се дължи на добавките.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...