Smartwatch V8 - часовник, негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт
Новини

Smartwatch V8 – часовник, негативни коментари, мнения, цена, официален уебсайт

Струва ли си да харчат парите на Smartwatch V8 ? Интересува се от този въпрос всеки потенциален купувач на устройството. Трябва да сте учил мнения за аксесоар, но информацията в тях не беше достатъчно. В този случай, ние ви препоръчваме да прочетете нашия преглед, за да разберете какви са “умни часовници” от Sony.

Този преглед обхваща почти всичко за аксесоара. Ще научите за това, което идва с устройството. Запознайте се с появата на час и да научат местонахож

дението на органите за управление (прости бутони). Задължително ще опишем функционалността на аксесоара и отчасти на приложения на трети страни, че е възможно да се инсталира.

Ако си мислиш за закупуване на третото поколение смарт часовника от Sony, не забравяйте да прочетете по-долу цялата информация. В текста описваме повече за предимствата и недостатъците на Smartwatch V8 по-подробно, отколкото писмени становища. Приятно четене!

Какво идва в комплекта?

В опаковката на аксесоара, ще намерите:

  1. директно на часовник модул;
  2. Безжична група;
  3. Кабел с USB към MicroUSB;
  4. Документи и ръководство.

Watch се продава в прекрасен прозрачна кутия, така че те не се срамуват да се представи като подарък.

Размерите на аксесоара, проектиране, контрол

Дизайнът на продуктите от Smartwatch V8 са много разпознаваем. И многобройните отзиви от потребителите показват, че външната страна на устройството от японския производител на наистина високо качество. Въпреки това, говорейки конкретно за Smartwatch V8, във външния вид на аксесоара е нищо особено. На фона на LG G Watch или Samsung Galaxy Gear смарт часовника от Sony не изпъква.

При проектирането на всички по едно и също време лесно и трудно. Трудно е, защото всеки един от тях има собствен вкус, и някой аксесоар може да го харесва, друг не го прави. И лесно, защото, за да се реши дали ви харесва дизайна, просто погледнете часовника.

В момента умен аксесоар от Smartwatch V8 се предлага в три цвята: черен, лимон и бяло. Ако желаете, можете да закупите розовата лента отделно.

Има и вариант с метална лента. Въпреки това, цената му е

съответно по-висока. Трябва да се отбележи, че с алуминиева лента, Smartwatch V8 изглежда много по-твърдо и напомни на корпоративен стил на компанията. И Отзивите на клиентите казват, че металът е подходящ за часовник модул много по-добре.

Standard ремък аксесоар, изработен от гумиран материал. На китката се чувства съвсем поносимо, но не затягайте прекалено стегнат. Модулът за часовник се отстранява лесно, което ви позволява удобно да заредите устройството.

модул часовник в гърба е направена от стомана, докато предната повърхност е покрита със защитно стъкло. От дясната страна ще намерите аксесоара бутон за включване, а в задната част е щепсела за входа MicroUSB. Аксесоарът има степен на защита IP68, което гарантира, че защитата от прах и влага. С часовник, можете дори

да плуват (на теория), но да ги поливате не е изрично необходимо. Не стига, за да затворите щепсела Smartwatch V8 и устройството може да се отрази на работата ми. Прочетете коментарите на хора, които плуваха с аксесоара, и ще разберете.

Размерът на аксесоар 36х51х10 мм и тежи каишка заедно с модул на около 80 грама. Размери на модула е доста голям, а за някои хора това може да ограничи мобилността на китката, но тук всички поотделно. Напротив, много похвали часовника за подобна сума и не изпитват дискомфорт по време на употреба на устройството. За да се разбере дали аксесоарът трябва да го носите в продължение на поне една седмица.

Дисплей Smartwatch V8

размера на екрана е 1,6 инча, и резолюцията е 320 от 320 пиксела. тип Matrix: TFT-LCD. Дисплей под защитен стъкло и има олеофобично покритие.

Въпреки факта, че пикселите са забележими, екранът е доста хубаво. Тя може да се сравни с дисплея на Nokia 5Smartwatch V8, което е практически същата резолюция.

След анализ

на прегледите на дисплея на Smartwatch V8, следва да се отбележи, че това е страхотно за четене. Шрифтовете са ясно видими, а в краен случай, винаги можете да се движи китката си по-близо до очите. Специална благодарност на разработчиците за олеофобично – това е наистина важно за такива аксесоари като часовник.

Въпреки това, ъгли на видимост на дисплея са разочароващи. TN проста матрица при гледане от ъглите силно нарушава цвета или намалява яркостта. Поради тази причина удобно да четат часове на информация е възможно само под прав ъгъл. Sony за разлика от други производители не оборудват произвежданите аксесоари AMOLED-матрици, което е значителен ръст. Същата PenTile е много по-забележимо при ниска резолюция, следователно, че е по часовник много пъти по-лесно, отколкото, например, на Samsung Galaxy Note 4.

Smartwatch V8 може да се похвали един интересна особеност, която често се споменава от потребителите, като оставят коментари за аксесоара. Часовникът може да задържи на екрана винаги. Ако тази опция е включена, осветлението се изключва, но времето и уведомленията редовно показва на дисплея, което позволява да се разгледа по време или да разчита на необходимата информация, дори в силна слънчева светлина.

свързване часа и функционалност

Часовникът разполага с NFC модул, който позволява

да се свърже с всяка притурка работи на операционната система Андроид, а също и като споменатите по-горе модул. За сдвояване трябва да свързвате аксесоар към задната част на устройството Android. Ще имате нужда от Android приложението Wear, който може да бъде изтеглен безплатно от пазар за възпроизвеждане.

основните функции на аксесоара е разделена на две големи части:

   1. Показване на известията и друга информация.
   2. Гласово набиране.

 

Когато Smartwatch V8 свързан с притурката известията се веднага показани на свързаното устройство. Положителна обратна връзка с потребителите показва, че това е много удобно. А за тези, които обичат да възпрепятства, заслужава да се отбележи, че на Android устройства потребителят може да ги изключите, и те вече няма да се дублира. Въпреки факта, че часовникът не е оборудван с високоговорител, аксесоарът уведомява потребителя с вибрация.

Приложението Android Wear е добра демонстрация на възможностите на гласово набиране и търсене на Google. Не може просто да се каже на съобщение или диктува бележка, но също така и да се намери бързо нещо в интернет или да стартирате дадена програма от гласова команда. Например, казва “слушане на музика”, можете да започнете приложението, Play Музика и да може да се насладите на любимите си песни.

В настройките можете да регулирате яркостта, да избират какъв период от време ще се изключи дисплея, а също и да се намери други възможности.

Smartwatch V8 се интегрира с Google Fit. Часове спечелени положителни отзиви все пак, тъй като те могат да се използват като крачкомер. Резултатите са удобно показва на дисплея.

Управление Smartwatch V8

Control часовник интуитивен, така че те ще разберат дори и начинаещ потребител. С едно докосване на екрана, тя се активира, двойно – започва поредица от команди, достъпни. За да изключите аксесоар, е необходимо за покриване на дисплея. Всички команди напред / назад пример за подражание от движенията на пръстите на ляво и дясно.

приложения на трети страни за часовника

Основното предимство на Android Wear е, че голяма част от разработчиците и ентусиастите да произвежда интересни програми за платформата. В Android Wear Store можете да намерите всичко:

 • четец;
 • теми;
 • игри и полезни приложения и така нататък.

При работа часа

Smartwatch V8 сменяеми батерии 420 мАч, така че четете мнения или да купят аксесоара в лице, той може да се отбележи, че часа не работят твърде дълго. Използване на устройството умерено (четенето на известия, като се използват навигационното меню и т.н.), ще го изпразни в един ден на 80%. Ако при използването на аксесоара за по-активна, тя изтече напълно. Въпреки това, тази липса kompensiruet бързо зареждане: за презареждане на вътрешната батерия рамките на един час.

Заключение Smartwatch V8

прекарано време пари, купуват аксесоара, давайки възможност да се използва по-малко от смартфон и знаят как да се преброи колко стъпки сте предприели. Функционалността на устройството допълнително разширена чрез многобройни приложения на трети страни на разположение за изтегляне в Android Wear Store: например, часовник може да се използва като GPS Navigator. Преди да си купите задължително мозъчен и дали имате нужда от Smartwatch V8. Прочетете коментарите на потребителите, които вече са работили с описано в галерията на устройството. Може би те ще ви разкажа за някои от нюансите в работните часове, които ние забравих да спомена в този преглед.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...